Let's take a picture, PSV the name, Soccer the game

PSV – BATE Borisov

Roland

Heraznl

Heraz

PSV – BATE Borisov

Na een lange warme zomer was het vandaag DE wedstrijd om zich te plaatsen voor de Champions League tegen Bate uit Borisov. Vlogen we er vorig jaar nog uit in de eerste voorronde, dit jaar hoefde we maar 1 voorronde te spelen.

Na de uitoverwinning met 2-3 was thuis de opgave om dit niet meer uit handen te geven. De sfeer in het stadion is uitzinnig bij dit soort wedstrijden. Het moet de spelers vleugels geven zoals het mij kippenvel bezorgt. Indien men de nul kan vasthouden zal plaatsing altijd een feit zijn. Ondanks dat heeft Mark van Bommel gekozen het team niet aan te passen en te starten met de 11 waarmee hij de laatste wedstrijden ook gestart is.

Heraz

De wedstrijd werd niet spannend. PSV was deze keer te goed om zenuwachtig te worden. Fijn dat we deze keer niet tot de blesurentijd hoefde te wachten voor de overwinning. Na 90 minuten stond er 3-0 op het scorebord, genoeg om de volgende dag in de koker te zitten bij de loting voor de groepsfase. Ik hoopte op grote ploegen. Juventus, Barcelona of Real Madrid uit pot 1 stonden op de verlanglijst. Barcelona is het geworden. Voor de andere twee zullen we de groepsfase moeten overleven.

 

Voor de statistieken PSV – BATE Borisov zie de PSV-website

Tags: , ,